Угоди в сфері цифрових технологій активізують ринок M&A — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Угоди в сфері цифрових технологій активізують ринок M&A

Фондовий ринок
147
Аналіз, проведений фахівцями компанії EY, виявив, що наслідки недавнього референдуму ЄС в Великій Британії можуть вплинути на глобальну активність на ринку M&A в короткостроковій перспективі Через невизначеність подальшого розвитку Європи, компанії Великої Британії і ЄС, ймовірно, відмовляться від інвестицій в найближчому майбутньому, поки план дій не буде окреслено чіткіше.
Водночас організації США і Азіатсько-Тихоокеанського регіону можуть прискорити процес поглинання компаній країн ЄС і Великої Британії, якщо відносна вартість активів, що володіють глобальними клієнтськими базами та цінними технологічними розробками (інтелектуальна власність), стане більш привабливою. Така ситуація, швидше за все, складеться в промисловості, секторі технологій, біологічних наук і споживчих товарів у Великій Британії, або ще масштабніше – на ринку ЄС.
«Європейський бізнес неминуче зіткнеться з короткостроковою невизначеністю, оскільки складні наслідки виходу Великої Британії з ЄС досить відчутні, – підсумовує Стів Крускос, заступник віце-президента Всесвітньої організації EY і керівник міжнародної практики консультаційних послуг із супроводу транзакцій, – міжнародної практики консультаційних послуг із супроводу угод. – Тим не менше, Велика Британія залишається відкритою для бізнесу, а довгострокова стратегія укладення угод буде підтримувати активність в економіці.
Крім того, в сучасних умовах взаємопов’язаного і глобалізованого ринку будь-яка короткострокова невизначеність може створити сприятливі можливості підписання угод M&A для компаній, які знаходяться за межами Європи і бажають інвестувати в регіон за привабливими цінами».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас