ФГВФО виставив на продаж кредит із заставою діючого виробництва акумуляторів у Львівській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж кредит із заставою діючого виробництва акумуляторів у Львівській області

Кредит&Депозит
436
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи із заставою діючого виробництва промислових акумуляторів у Львівській області.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
Актив знаходиться на балансі Всеукраїнського банку розвитку. Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і є одним з найвідоміших виробників промислових акумуляторів і зарядних пристроїв в країні.
При цьому в забезпечення за договором передана нежитлова нерухомість, виробниче обладнання і майнові права на отримання грошових коштів за договором постачання.
Компанія-позичальник є провідним виробників промислових акумуляторів в країні, продукція якої використовується в залізничному, водному, міському транспорті, гірничо-металургійному комплексі, в нафтогазовій промисловості, в діяльності аеропортів, в сфері телефонної комунікації та інших галузях і сферах діяльності. Виробничі потужності компанії розташовуються в Львівській області.
Обслуговування кредиту припинилося тільки після введення в банк тимчасової адміністрації. Загальна заборгованість за договором на початок серпня 2016 склала 16,33 млн гривень.
В забезпечення за договорами передані об’єкти нежитлової нерухомості промислового призначення загальною площею 6 372 кв. м в місті Великі Мости Сокальського району Львівської області.
Крім того, в заставі банку – 750 одиниць виробничого обладнання оціночною вартістю 25,35 млн гривень, яке використовується для виробництва акумуляторів та зарядних пристроїв.
Аукціон з продажу активу відбудеться 13 жовтня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас