Що де безкоштовно: за що не треба платити в різних країнах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що де безкоштовно: за що не треба платити в різних країнах світу

Світ
3193
Звичаї та уклад життя дуже сильно відрізняються в залежності від тієї чи іншої країни. Те, що одних країнах потрібно купувати, в інших може надаватися абсолютно безкоштовно.
Північна Індія і Пакистан
Відвідуючи продовольчі магазини в цих країнах, будьте готові до того, що вам безкоштовно дадуть з собою трохи коріандру і перцю чилі – найпоширеніших тут спецій. Якщо продавець сам цього не зробить, його потрібно просто попросити.
А в Індії, наприклад, абсолютно відсутня професія весільного розпорядника. Ті послуги, на яких в країнах Європи можна заробляти непогані гроші, В Індії виконують родичі нареченого і нареченої. Те ж саме стосується турагентів і модних консультантів. Будь-хто може отримати потрібну пораду, не сплачуючи ні копійки.
США
Ця країна є батьківщиною фаст-фудів. Не дивно, що саме тут соуси і кетчупи можна отримати абсолютно безкоштовно. Достатньо лише попросити, і вам можуть покласти в пакет з гамбургером або чизбургером відразу кілька упаковок.
Сінгапур
Подорожуючи по Сінгапуру і заглядаючи в ресторани швидкого харчування, можна сміливо розраховувати на необмежену кількість соусу чилі.
Австралія
У парках відпочинку в Австралії можна безкоштовно посмажити шашлик на мангалі. Все, що потрібно – це принести з собою м’ясо і дотримуватися чистоти.
Враховуючи спекотні погодні умови, в деяких містах цієї країни місцеві жителі і гості можуть безкоштовно покататися на водних атракціонах або поплавати в басейні. Подібна інфраструктура створюється для того, щоб уберегти людей від перегріву.
Словаччина
Любителям мінеральних вод варто обов’язково запланувати подорож до Словаччини – країни, де доступ до деяких джерел абсолютно вільний. Вода дуже корисна, оскільки містить в собі потрібні мікроелементи.
Норвегія
В цій країні вважається, що вся природа належить виключно населенню. Іншими словами, можна безперешкодно переміщатися по будь-яких місцях, збирати ягоди, плавати в річках, розбивати намети і т. д. Головне – зберігати навколишнє середовище. Вся земля в Норвегії розділена на inmark (сади, парки, городи) і utmark (гори, ліси, болота, озера). Правила вільного доступу дотримуються на будь-якій території, навіть якщо вона є частиною приватної власності.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас