Київська мерія просить у Нацполіціі допомоги з призовом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська мерія просить у Нацполіціі допомоги з призовом

Світ
1876
У Києві створено Київську міську призовну комісію із проведення призову на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2016 року. Відповідати за її роботу буде заступник голови КМДА Микола Поворозник. Районним держадміністраціям (РДА) і Департаменту охорони здоров’я КМДА вже дані конкретні вказівки щодо забезпечення діяльності районних призовних комісій.
Про це стало відомо з розпорядження КМДА № 810 від 6.09.2016 “Про створення Київської міської призовної комісії із проведення призову на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2016 року”.
Розпорядження підписав в.о. голови КМДА Геннадій Пліс відповідно до Закону “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указом Президента № 122//2016 про призов на військову службу в 2016 році. Мета – керівництво та контроль над роботою районних призовних комісій.
Головою комісії КМДА призначено заступника голови КМДА Миколу Поворозника, його заступником – т.в.о. військового комісара Київського міськвійськкомату Валентина Кожуховського.
Всього у складі комісії 11 співробітників КМДА та Київського міськвійськкомату і ГУ Нацполіціі в м.Києві. На випадок відсутності будь-кого з членів комісії розпорядженням передбачено 7 дублерів.
Розпорядженням КМДА від 6.09.2016 главам РДА також наказано проаналізувати результати весняного призову цього року і організувати роботу в осінній період: затвердити склад районних призовних комісій, направити в райвійськкомати (РВК) технічних співробітників і забезпечити РВК транспортом.
Також РДА повинні укомплектувати районні лікарські комісії лікарським персоналом і забезпечити персонал медикаментами, інструментарієм і необхідним майном.
Департаменту охорони здоров’я КМДА наказано забезпечити роботу міської військово-лікарської комісії з 12.09.2016 по 15.12.2016 з метою проведення контрольного медичного огляду призовників та обов’язкового переліку обстежень, а також розгляду заяв про незгоду з результатами медоглядів, рішеннями районних медкомісії і перевірки рішень про визнання призовників непридатними (частково придатними) до військової служби зі 100% -ним охопленням.
Департаменту громадських комунікацій КМДА доручено забезпечити інформування киян в комунальних засобах масової інформації.
Також КМДА звернулася до ГУ Нацполіціі в м.Києві з проханням про надання допомоги військкоматам в пошуку осіб, які ухиляються від призову, і про забезпечення громадського порядку на призовних дільницях і прилеглій території.
Нагадаємо, план весняного призову 2016 року в Києві був недовиконаний на 11% – замість 714 осіб до лав військових сил змогли призвати лише 636. Призов до Держприкордонслужби був недовиконаний на 27%, в гвардію – на 10%
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас