Курс долара США в п'ятницю перейшов до зростання на заявах голови ФРБ Бостона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара США в п'ятницю перейшов до зростання на заявах голови ФРБ Бостона

Валюта
788
Курс американського долара перейшов від зниження до зростання в п’ятницю після того, як голова Федерального резервного банку (ФРБ) Бостона Ерік Розенгрен висловився за підвищення відсоткової ставки в США.
Євро торгується в п’ятницю на рівні $1,1250 проти $1,1260 на закриття попередньої сесії.
Курс єдиної європейської валюти перебуває до цього часу близько 115,70 ієни в порівнянні з 115,41 ієни в четвер. Вартість долара становить 102,84 ієни проти 102,49 ієни за підсумками минулої торгової сесії.
“На мою особисту думку, що грунтується на отриманих статданих, продовження поступової нормалізації кредитно-грошової політики здається розумним”, – заявив Е.Розенгрен, який є голосуючим членом Федерального комітету з відкритих ринків (FOMC) в поточному році.
Він додав, що якщо Федрезерв забариться з підвищенням ставки, то може посилити ризики надмірного зростання цін на певні класи активів.
Проте, багато аналітиків говорять про те, що “яструбині” заяви представників керівництва ФРС стануть в кращому разі короткочасними позитивними факторами для американської валюти, і більшість учасників ринку як і раніше не вірять в підвищення ставки у вересні.
Ф’ючерси на рівень базової ставки в США зараз вказують на 32%-ий шанс її підйому в вересні. При цьому підйому вартості кредитування на грудневому засіданні ФРС очікують 60% трейдерів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас