Наступного тижня вийде спеціальний пристрій для ловлі покемонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного тижня вийде спеціальний пристрій для ловлі покемонів

Технології&Авто
638
Nintendo назвала дату виходу першого гаджета для гри в Pokemon Go. Pokemon Go Plus являє собою брелок з єдиною кнопкою і світлодіодним індикатором. Пристрій з’єднується зі смартфоном через Bluetooth.
Запуск пристрою
Компанія Nintendo оголосила про вихід в продаж 16 вересня 2016 р. наручного пристрою Pokemon Go Plus, призначеного для ловлі покемонів. Гаджет був анонсований разом з самою грою в липні 2016 р.
Пристрій Pokemon Go Plus розроблено і випускається компанією Nintendo. Додаток Pokemon Go було розроблено компанією Niantic, яка в жовтні 2015 році отримала $30 млн інвестицій від Pokemon Company, Google і Nintendo. Nintendo належить частина виручки, одержуваної від Pokemon Go.
Pokemon Go Plus
Pokemon Go Plus виконано у формі брелока. Пристрій має єдину кнопку з різнобарвним світлодіодом і вібромотор. Коли поблизу с гравцем відбувається щось цікаве, світлодіод починає блимати різним кольором, залежно від ситуації. Натискання на кнопку дозволяє ловити покемонів, що опинилися поблизу, і збирати лут (предмети) з так званих покестопів – свого роду віртуальних порталів, розміщених в пам’ятках.
Pokemon Go Plus дозволяє ловити лише покемонів тільки тих типів, яких користувач уже піймав раніше. Ловити нових монстрів пристрій не дозволить, для цього потрібно буде використовувати додаток на смартфоні (з яким гаджет буде зв’язуватися з Bluetooth).
Гаджет також реєструє пройдену відстань. Цей показник використовується в грі для видачі яєць і в цілому дозволяє збільшити швидкість «прокачування» – тобто чим більша відстань гравець пройде за день, тим більше очок він заробить в грі.
Дата виходу
Спочатку розпочати продаж Pokemon Go Plus планувалося в кінці липня 2016 г. Але компанія змушена була її перенести. Вартість пристрою становитиме $35.
Pokemon Go на Apple Watch
Напередодні компанія Apple представила мобільний додаток Pokemon Go для «розумного годинника» Apple Watch. Після запуску гри пристрій буде сигналізувати про появу покемонів, повідомляти іншу різну інформацію. Після виявлення покемона користувач зможе зловити його за допомогою свого iPhone.
Доповнена реальність
Гра Pokemon Go була представлена 6 липня 2016 р. Гравцям пропонується переміщатися в реальному світі, щоб знаходити в різних місцях захованих там віртуальних монстрів – покемонів. При наближенні до покемону смартфон попереджає користувача про це за допомогою звукового сигналу і вібрації. Завдання гравця – знайти і натренувати монстрів для того, щоб потім брати участь в боях з іншими гравцями. Додаток доступний безкоштовно, але в ньому є внутрішньоігрові покупки.
За матеріалами: rccnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас