Представлені бездротові навушники Apple EarPods з мікропроцесором Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлені бездротові навушники Apple EarPods з мікропроцесором Apple

Технології&Авто
1564
У новинці використовується чіп Apple W1, який відповідає за бездротове з’єднання і обробку звуку. Також пристрій містить інфрачервоний сенсор, що визначає, що користувач вставив навушники в вушні раковини. За допомогою акселерометра визначається дотик для активації Siri. Віртуальний помічник відповідає за управління відтворенням музики за допомогою голосових команд, жодні додаткові органи управління не потрібні.
Нарешті, в навушниках інтегровано два мікрофони і реалізована функція посилення голосу користувача і усунення сторонніх шумів. Вбудований акумулятор забезпечує до 5 годин автономної роботи. В Apple реалізували просту процедуру встановлення з’єднання навушників зі смартфоном. Всі налаштування здійснюються автоматично при відкритті чохла поруч з iPhone. При цьому виконується синхронізація з усіма пристроями, підключеними до профілю iCloud користувача. Чохол за сумісництвом виконує роль зарядної станції з вбудованим акумулятором на додаткові 25 годин роботи.
Нові бездротові навушники Apple AIrPods не входитимуть до комплекту поставки iPhone. Їх доведеться купувати окремо за ціною $159.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас