ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами із заставою мережі аптек у Львові і Львівській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами із заставою мережі аптек у Львові і Львівській області

Кредит&Депозит
480
ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитами, забезпеченням за якими виступає мережа аптек у Львові і Львівській області.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
Даний актив знаходиться на балансі банку “Київська Русь”. Компанії-позичальники в минулому вели активну діяльність в фармацевтичному бізнесі: їхні роздрібна мережа налічувала близько 100 аптек і аптечних підрозділів, об’єднаних в аптечну групу.
Сьогодні позичальники перебувають в процесі припинення, а їхня заборгованість за договорами перевищує 176,95 млн гривень.
При цьому в заставу банку передано ліквідне забезпечення: нерухомість та обладнання 14 аптек у Львові і Львівській області.
Передані в забезпечення за договором об’єкти зберігають свою спеціалізацію: зараз в приміщеннях функціонують аптеки відомої в регіоні мережі.
Крім того, забезпеченням за договорами також виступає об’єкт нежитлової нерухомості в Харкові, загальною площею 3 558,8 кв. м.
Стартова ціна лота 29,9 млн гривень. Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 23 вересня на електронному майданчику “Земельна універсальна промислова біржа” з 9:00 до 18:00.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас