Рада сьогодні розгляне законопроект про ринок електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада сьогодні розгляне законопроект про ринок електроенергії

Енергетика
580
Верховна Рада України сьогодні, 8 вересня в першому читанні розгляне законопроект № 4493 “Про ринок електроенергії України”. Про це йдеться в порядку денному на сайті парламенту.
З доповіддю виступить міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.
Також нардепи розглянуть законопроект про внесення змін до Закону України “Про теплопостачання” щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії.
Крім того, для розгляду пропонується законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення додержання правил в’їзду в Україну, включаючи тимчасово окуповану територію і виїзду з неї.
Нардепи також розглянуть питання до деяких законодавчих актів України щодо умов зміни меж районів у процесі добровільного об’єднання територіальних громад, зарахування плати за надання адміністративних послуг до бюджетів об’єднаних територіальних громад, фінансове забезпечення реформування рибної галузі України, набуття повноважень сільських, селищних, міських голів, зміни в адміністративно-територіальному устрої в Луганській і Донецькій областях, зміну і встановлення меж ряду міст у Луганській і Донецькій областях.
Крім того, буде розглядатися проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо зняття штучних обмежень на реалізацію права на приватизацію та отримання в користування земельних ділянок.
Також повторно розглядатиметься Закон України “Про внесення змін до Закону України” Про житлово-комунальні послуги “щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам” з пропозиціями Президента України від 24 липня 2015 року.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас