У Грузії почне працювати повітряне таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Грузії почне працювати повітряне таксі

Технології&Авто
1185
З листопада в Грузії почне функціонувати повітряне таксі. На даному етапі компанія Adjara Group очікує отримання ліцензії на польоти і імовірно 15 листопада льотчики почнуть робити перші рейси. Про це повідомив гендиректор Adjara Group Валерій Чхеїдзе, передає ЦТС з посиланням на Грузія Онлайн.
Компанія зараз розробляє схеми маршрутів і визначає цінову політику. Восьмимісні літаки Beechcraft куплені в США. У разі необхідності компанія купить ще кілька таких лайнерів.
Повітряні таксі курсуватимуть під брендом “Авіатор”, передбачаються рейси в Казбегі, Батумі, регіон Сванеті і в інші куточки Грузії, де існують посадочні майданчики.
Польоти на авіатаксі відрізняються від чартерних та комерційних авіаперевезень відсутністю утомливих процедур реєстрації та очікування посадки. Пасажирам достатньо прибути за 10-15 хвилин до вильоту і пройти скорочену процедуру реєстрації та митного оформлення. При таких перевезеннях, як правило, немає ні кухонь, ні стюардес, ні туалетів. Часто до послуг авіатаксі вдаються туркомпанії – для доставки туристів у далекі куточки або для демонстрації пам’яток з висоти пташиного польоту.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас