Німецький інвестор може піти з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький інвестор може піти з України

Фондовий ринок
4625
Виробник автомобільної шкіри преміум-сегменту “Бадер Україна”, яка є філією німецької компанії “Бадер ГмбХ”, заявляє, що Державна архітектурно-будівельна інспекція свідомо затримує видачу дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу.
Про це йдеться в листі компанії до директора департаменту ДАБК у Львівській області Романа Желиха.
У компанії зазначили, що протягом 2016-2017 років планується реалізувати інвестиційний проект у с. Кожичі Яворівського району Львівської області.
“Однак підприємство зіткнулося з певними перешкодами з боку органів влади, які можуть призвести до замороження інвестицій компанії “Бадер ГмбХ” в Україні в цілому, включаючи вихід з ринку з усіма негативними економічними та репутаційними втратами”, – заявили в компанії.
Згідно з повідомленням, мова йде про відмову в отриманні дозволу на будівництво нового виробничого підрозділу в с. Кожичі.
“Даний дозвіл видається ДАБК у Львівській області. Після подання декларації про початок будівельних робіт на однотипний проект з уже реалізованих раніше, 1 вересня нами отримано формальну відмову, при тому, що проектна документація успішно пройшла Державну будівельну експертизу і було отримано відповідний позитивний висновок”, – вказується в листі.
“Враховуючи повністю формальні причини відмов у видачі дозволу, вважаємо їх непорівнянними з планами на будівництво нового заводу і розцінюємо це як упереджене ставлення і свідомий тиск на підприємство, що виражається в бюрократичній тяганині щодо вирішення даного питання або некомпетентному і непрофесійному підході до вирішення даного питання посадовими особами ДАБК”, – йдеться в листі.
ТОВ “Бадер Україна” є українським філіалом німецької компанії “Бадер ГмбХ” – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.
ТОВ “Бадер Україна” було засновано в 2006 році. Місце реєстрації – м. Городок Львівської області.
Основний вид діяльності – виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ і БМВ.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас