Goldman Sachs заборонив своїм партнерам вносити гроші на передвиборну кампанію Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs заборонив своїм партнерам вносити гроші на передвиборну кампанію Трампа

Світ
528
Інвестиційний банк Сполучених Штатів Америки Goldman Sachs заборонив своїм партнерам вносити гроші на деякі виборчі кампанії, зокрема на передвиборну кампанію кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.
Так, з 1 вересня 2016 року всім партнерам інвестбанку заборонено брати участь у політичній діяльності та вносити пожертвування на кампанії політиків, які балотуються до місцевих органів влади і органів влади штатів, а також чиновників місцевих органів влади штатів, які обираються до федеральних органів влади.
Зміни політики банку зафіксовані у внутрішньому меморандумі Goldman Sachs, який він розіслав компаніям-партнерам. Банк звертає особливу увагу на кампанію Трампа та його соратника Майкла Пенса. Як йдеться у повідомленні, вони наведені в якості прикладів тих, кого партнери банку більше не можуть підтримувати.
Варто зазначити, що зміни у правилах банку не стосуються кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон та її соратника Майкла Кейна. Таким чином банк намагається запобігти ненавмисному порушенню правил “плати за ресурси” (pay-to-play rule) і звести до мінімуму потенційний збиток репутації.
У разі невиконання обмежень банк може суворо покарати компанію-партнера, зокрема оштрафувати і заборонити працювати з державними клієнтами у відповідній галузі як мінімум на 2 роки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас