Найбільша в світі мережа відкриє свій готель у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша в світі мережа відкриє свій готель у Львові

Світ
1663
Британська мережа готелів InterContinental планує відкрити готель Crowne Plaza в Львові, пише НВ Бізнес.
Як повідомляє Львівська ОДА, найбільший в світі готельний оператор планує відкрити у Львові 4-5-зірковий готель під брендом Crowne Plaza.
“Сьогодні в будівлі міськради підписали протокол про наміри, яким будуть зафіксовані комерційні умови співпраці групи InterContinental і готелю Гранд-Готель. Це дозволить в найближчі місяці підписати угоду про співпрацю”, – наголошується в повідомленні.
Протокол про наміри підписали віце-президент InterContinental Hotels Group щодо розвитку в СНД Арон Лібінсон і генеральний директор ТОВ Холдинг Гранд-Готель (Львів) Григорій Козловський.
InterContinental Hotels Group Plc має понад 5 тис. готелів на 744 тис. номерів в близько 100 країнах світу. Компанія оперує 12 готельними брендами: InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, HUALUXE Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Hotel Indigo, EVEN Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Holiday Inn Resort, Holiday Inn Club Vacations, Staybridge Suites і готелі candlewood Suites.
Капіталізація InterContinental оцінюється в 6,4 млрд фунтів стерлінгів ($ 9,7 млрд).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас