Аукро з 1 жовтня припиняє свою роботу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аукро з 1 жовтня припиняє свою роботу в Україні

Фондовий ринок
7544
Українська торгова площадка Aukro, що входить до складу групи компаній EVO, яка реалізує в Інтернеті проекти, пов’язані з роздрібною і оптовою купівлею-продажем, замовленням, обміном, а також постачанням товарів і послуг, з 1 жовтня припиняє свою роботу в Україні.
1 жовтня 2016 року Aukrо.ua припиняє свою роботу в Україні. Після ретельного аналізу в EVO вирішили, що зможуть дати більше цінності покупцям і продавцям, перевівши їх на більш сучасні і технологічні майданчики”, – йдеться в повідомленні.
При цьому прес-служба уточнила, що близько 64 тисяч компаній, які є активними продавцями Aukrо, збережуть свій бізнес і продовжать роботу на найбільших торгових майданчиках України – Prom.ua, Bigl.ua і хендмейд-платформі Crafta.ua, які також входять в групу компаній EVO.
Раніше, в липні 2016 року, український торговий майданчик Aukrо увійшов до складу групи компаній EVO. 10 травня 2016 року український торговий онлайн-майданчик Prom.ua провів внутрішню реорганізацію і увійшов до складу групи компаній EVO.
У 2014 році майданчик Prom.ua став співзасновником системи електронних закупівель Prozorro. У 2014 році Prom.ua придбала український B2B стартап Zakupki-online, а в 2015 році – онлайн-сервіс пошуку виконавців послуг “Метнись кабанчиком”.
Prom.ua – український торговий майданчик в Інтернеті. На платформі порталу створено понад 580 тисяч сайтів компаній-постачальників, через які реалізується більш ніж 72,7 мільйона товарів і послуг різної спрямованості. Prom.ua належить компанії “УАПРОМ” і є частиною Allegro Group – найбільшого інтернет-холдингу в галузі електронної комерції в Центральній і Східній Європі, власником якого є компанія Naspers. Allegro Group Ukraine володіє проектами Aukro.ua, Slando.ua, Vcene.ua, ModnaKasta.ua, PayU.ua.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас