Як ефективніше просувати бізнес в Instagram — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як ефективніше просувати бізнес в Instagram

Світ
1095
Instagram вже давно є непоганим майданчиком для ведення бізнесу. Для того, щоб пости приносили необхідні результати, до їх оформлення і публікації потрібно підходити з розумом.
Забудьте про професійну камеру
Багатьох підприємців від ведення своїх сторінок в Instagram зупиняє лише відсутність професійного обладнання. Виявляється, воно й не потрібне. Достатньо звичайного смартфона з хорошою камерою, а також майстерності роботи з фільтрами.
Використовуйте хештеги
Саме по них користувачі можуть знаходити ваші фотографії. Instagram дозволяє додавати до 30 хештегів. Чому б не використати всі.
Створюйте красиві фони
Краса і популярність фотографій залежить від їх оформлення. Знімаючи свою продукцію, приділіть увагу красивому фону. Для цього можна використовувати як обгортковий папір, так і всілякі елементи дизайну.
Слідкуйте за стилем
Якщо ви хочете привертати увагу, дотримуйтеся єдиного стилю для всіх фотографій і будьте послідовні.
Не забудьте про світло
Професійні фотографи знають, наскільки важливе правильно налаштоване світло. Тіні і штучне освітлення можуть додати фотографії непотрібних відтінків. Найкращий вихід у такій ситуації – фотографувати вдень.
Встановіть частоту публікацій
Ваше завдання – виробити схему, згідно з якою ви будете представляти своїм користувачам новий контент. Деякі експерти радять робити пости кілька разів на день, інші – раз на тиждень. Все залежить тільки від вашого вибору.
Не зупиняйтесь
Навіть якщо кількість переглядів на ваших фото поки незначна, не припиняйте робити нові пости і просувати їх. Саме в цьому і криється запорука успіху.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас