10 гаджетів вартістю до $50, які варто придбати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 гаджетів вартістю до $50, які варто придбати

Світ
3555
Портал Business Insider склав список з 15 найбільш важливих гаджетів, які можна купити менше ніж за $50.
Флешка
Хмарне зберігання даних, безумовно, дуже популярне і з кожним роком тільки нарощує свої можливості. Втім, для переносу великих масивів інформації все ще не обійтися без старої-доброї флешки. Вам цілком буде достатньо 64 Гб пам’яті і USB 3.0.
Зовнішній жорсткий диск
Не покладайтеся на долю, а зберігайте всю інформацію з комп’ютера на зовнішньому жорсткому диску. Так ви ніколи не залишитеся без інформації навіть при серйозній поломці ПК.
USB-перехідник
Враховуючи те, що багато сучасних гаджетів підключаються саме через USB-порти, без перехідника іноді просто не обійтися.
Портативна батарея
Сьогодні смартфони вже не розряджаються так швидко, як раніше, а розробники Android і iOS постійно думають над тим, як збільшити витривалість акумуляторів. Та портативна батарея ніколи не буде зайвою для страховки від незапланованих ситуацій.
Портативна колонка
Вона не забезпечить вам всієї гами звучання, але почути те, що потрібно, точно допоможе.
Автомобільне кріплення для телефону
Просто необхідно тим, хто часто перебуває за кермом. Цей холдер дозволить не тільки розташувати смартфон на рівні очей, щоб бачити карту навігатора, але і зручно відповідати на дзвінки, не відволікаючись від дороги.
Багаторазові батарейки
Аби щоразу, коли необхідно, не бігти в магазин за новими батарейками, можна придбати акумулятори, які можуть перезаряджатися багато разів. Це і економно, і ефективно.
Підставка під ноутбук
Вона не тільки забезпечить комфортне розташування комп’ютера, але і захистить його від перегріву.
Наручний холдер для телефону
Ідеальне рішення для любителів пробіжок і активного фітнесу. Закріпивши телефон на передпліччі, ви зможете без проблем рахувати кілометри і калорії і, крім того, приймати дзвінки.
Сумка для ноутбука
Незамінне рішення для тих, хто змушений часто возити з собою лептоп.
Трекер багажу
Гаджет для тих, кому вже доводилося шукати свої речі після перельотів в інших аеропортах і країнах. Пристрій обладнано GPS-датчиком, який в режимі реального часу дозволить вам відслідковувати свій чемодан.
Селфі-палиця
Одним з провідних гаджетів останнього часу. Відмінно підходить як для туристичних поїздок, так і для робочих івентів.
“Розумний” термометр
Відноситься до розряду гаджетів для кухні. Він може з легкістю відстежувати, наприклад, готовність м’яса в духовці і підтримувану температуру.
Універсальний адаптер
Цей гаджет просто зобов’язаний бути в арсеналі будь-якого власника пристроїв від Apple. Адаптер дозволяє не возити з собою кілька зарядок, а обмежитися тільки однією з них.
Принтер
Хоча в digital-світі роздруковувати документи вже не так модно, як підписувати їх в електронному вигляді, принтером краще все ж обзавестися.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас