Виробництво кросовера LADA XCODE планується розпочати протягом п'яти років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробництво кросовера LADA XCODE планується розпочати протягом п'яти років

Технології&Авто
1386
«АвтоВАЗ» має намір освоїти випуск кросовера LADA XCODE протягом п’яти років або навіть раніше. Про це повідомляють «Ведомости», посилаючись на заяви президента підприємства Ніколя Мора.
Прототип LADA XCODE, нагадаємо, показаний на міжнародному московському автосалоні ММАС-2016. «Концепт демонструє можливий розвиток модельного ряду LADA, що грунтується на X-стилі. Автомобіль містить в собі ДНК бренду, яке було застосоване при розробці LADA Vesta і XRAY», – заявляє «АвтоВАЗ».
За словами пана Мора, протягом одного року буде прийняте рішення про платформу для LADA XCODE. Поки що концепція передбачає застосування турбованого двигуна і системи повного приводу. Планується інтеграція з телеметричною платформою LADA Connect, яка дозволить керувати автомобілем за допомогою смартфона.
Президент «АвтоВАЗу» також зазначив, що новинка, напевно, займе проміжне положення між Kalina Cross і XRAY. Таким чином, можна припустити, що вартість кросовера становитиме як мінімум 550-600 тисяч рублів, хоча конкретні цифри поки що не розкриваються.
Відзначимо, що в першій половині 2016 року частка LADA на російському ринку легкових автомобілів становила 19,8% проти 19% роком раніше. Продажі LADA показали результат 124 353 автомобілі, на 11,6% нижче за аналогічний період 2015 року. При цьому весь ринок скоротився на 15%.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас