ЗМІ озвучили дату відставки Ложкіна з посади голови АП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ озвучили дату відставки Ложкіна з посади голови АП

Казна та Політика
737
Президент України Петро Порошенко планує задовольнити прохання про відставку голови своєї адміністрації Бориса Ложкіна в понеділок.
“Він втомився. Обидва рази його зупиняли, але зараз рішення прийнято: президент сам зацікавлений в тому, щоб перед осінню у нього був стабільний офіс”, – сказав співрозмовник в АП.
При цьому джерело в Адміністрації президента заявило, що про звільнення Ложкіна з посади голови АП оголосять 29 серпня на Національну раду реформ.
Відзначимо, що, згідно з інформацією на сайті глави держави, засідання Національної ради реформ відбудеться 29 серпня о 14:00.
Спочатку на посаду претендували заступник голови АП Віктор Ковальчук, голова Харківської адміністрації Ігор Райнін, посол в США Валерій Чалий. Вдень 28 серпня джерело в оточенні Ложкіна сказало ЗМІ, що шансів більше у Ковальчука, однак він вирішив відмовитися.
Зараз саме Райнін залишається головним кандидатом на посаду голови АП. Співрозмовник, близький до Харківської ОДА, підтвердив: указ про його призначення “буквально на столі” у президента – чекає на підпис.
“Щоправда, кандидатур на нового губернатора наразі немає”, – сказав співрозмовник.
Сам Ложкін, за інформацією, що просочилася з АП, з владної обойми не випадав – йому доручать посаду штатного “фандрайзера” (керівництво Національною інвестрадою) і радника президента. За даними ЗМІ, разом з Ложкіним з АП, швидше за все, підуть заступники Олексій Філатов та Дмитро Шимків.
Як повідомлялося, Ложкін був призначений головою АП 10 червня 2014 року.
На початку червня в ЗМІ вже з’являлася інформація, що Ложкін має намір залишити свою посаду і повернутися в інвестиційний бізнес.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас