Українські АН-178 полетять до Азербайджану (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські АН-178 полетять до Азербайджану (фото)

Фондовий ринок
1410
ДП “Антонов” отримало тверде замовлення на постачання 10 літаків АН-178 авіакомпанії з Азербайджану.
Про це йдеться у повідомленні підприємства.
“Проведення сертифікаційних випробувань Ан-178 сьогодні – одна з першочергових задач для нашого підприємства. Ми випробовуємо літак з застосуванням вимог європейських норм CS-25. Ми маємо тверде замовлення на постачання 10 таких літаків авіакомпанії з Азербайджану. На “Серійному заводі “Антонов” розпочато роботу з розгорнення виробництва Ан-178”, – зазначає президент підприємства Коцюба.
Крім того, за його словами, в серпні, в рамках програми наземних випробувань транспортного літака Ан-178, були виконані випробування з завантаження/розвантаження легкої колісної самохідної техніки.
Українські АН-178 полетять до Азербайджану (фото)
Дослідження проводилися з використанням трьох армійських позашляховиків HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) М1097А2.
Також, підтверджено заявлені можливості літака з заїзду-виїзду, розміщенню та швартування транспортного засобу в його вантажній кабіні.
Як відомо, до теперішнього часу Ан-178 виконав близько 100 польотів загальною тривалістю більше 160 годин.
Сьогодні літак готується до продовження льотних випробувань. Також планується провести завантаження/розвантаження вантажів на піддонах та в контейнерах.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Україна і Азербайджан у майбутньому планували налагодити спільне виробництво українських транспортних літаків АН-178.
Як відомо, на початку липня ДП “Антонов” представив на Міжнародному авіакосмічному салоні Фарнборо український транспортний літак Ан-178.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас