Кличко передав 100 нових авто Ford Fiesta медустановам столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко передав 100 нових авто Ford Fiesta медустановам столиці

Казна та Політика
569
Мер Києва Віталій Кличко передав медичним установам столиці 100 нових автомобілів Ford Fiesta (Євро 5), придбаних за кошти міського бюджету, повідомляється на сайті Київської міськадміністрації в п’ятницю.
“На нових автомобілях лікарі зможуть швидше добиратися до пацієнтів, надавати необхідну допомогу на дому інвалідам, онкохворим та всім, хто не може дістатися до лікарні”, – цитує прес-служба В.Кличка.
Згідно з повідомленням, в даний час на обліку тільки в спеціалізованих медзакладах Києва перебуває понад 1 тис. таких пацієнтів.
За словами В.Кличка, зараз спеціалізовані автомобілі для перевезення лікарів та інших медичних цілей давно вичерпали ресурс, оскільки це “Волги”, “Газелі” і “Жигулі” 1998-200 рр. випуску.
Найближчим часом автомобілі будуть оснащені GPS-трекерами.
“Закупівля 100 нових автомобілів дозволить повністю забезпечити медспецтранспортом первинну і вторинну ланку медичної галузі столиці – пункти невідкладної допомоги, протитуберкульозні, онкологічні, психоневрологічні і всі дитячі установи охорони здоров’я Києва”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, тендер на постачання 100 автомобілів медичної допомоги на адресу КО “Кіевмедспецтранс” на початку серпня виграла компанія “ВіДі Юнікомерс”, що входить до складу великого транспортного оператора “ВіДі груп”.
Вартість укладеного договору – майже 29,8 млн грн.
Станом на березень 2016 року автопарк “Кіевмедспецтарсу” налічував 654 транспортних засобів, в тому числі 319 автомобілів “швидкої допомоги”, 298 авто “невідкладної допомоги” і 37 од. технологічного автотранспорту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас