"Прозорі офіси" по всій Україні з'являться років за 5-7 - Рева — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Прозорі офіси" по всій Україні з'являться років за 5-7 - Рева

Казна та Політика
647
Міністр соціальної політики Андрій Рева прогнозує, що центри надання адміністративних послуг соціального характеру «Прозорий офіс» з’являться по всій Україні не раніше ніж за 5-7 років.
Про це він заявив під час робочої поїздки з мером Харкова Геннадієм Кернесом за планом створення «Прозорого офісу», повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.
“Прозорі офіси” по всій країні повинні запрацювати за 5-7 років.
Коли у вашому місті запрацює центр надання адміністративних послуг нового формату, ви побачите, наскільки зміниться ставлення людей до влади, адже їм не доведеться більше ходити з кабінету в кабінет і стояти в чергах “, – зауважив Рева.
За його словами, створення “Прозорих офісів” в перших пілотних містах дасть мультиплікаційний ефект, оскільки перші розроблятимуть зразок для масового загальнодержавного впровадження роботи центрів надання адміністративних послуг.
“Основна мета плану створення мережі «Прозорих офісів» – реформування неефективного державного апарату і значне поліпшення надання послуг населенню”, – підкреслив Рева.
25-26 серпня 2016 року міністр Рева очолює делегацію Міністерства соціальної політики в робочій поїздці до Харкова. Метою поїздки є ознайомлення з роботою міського центру надання адміністративних послуг та перебігом підготовки обласного центру як одного з п’яти учасників загальнодержавного пілотного проекту до впровадження вінницького досвіду в сфері надання послуг соціального характеру «Прозорий офіс».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас