McDonald's відкликала 32 млн небезпечних дитячих фітнес-браслетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's відкликала 32 млн небезпечних дитячих фітнес-браслетів

Світ
1002
Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s оголосила про відкликання більш ніж 32 млн фітнес-браслетів в зв’язку з тим, що вони можуть викликати роздратування шкіри і навіть опіки на дитячій шкірі. Компанія заявила, що отримала понад 70 повідомлень про такі випадки, в семи з яких на дитячій шкірі через носіння пристрою з’являлися пухирі.
McDonald’s отримала досить змішані відгуки щодо запуску в комплексних дитячих замовленнях «Хеппі Міл» фітнес-браслетів під назвою Step It, що за функціональністю являють собою сильно спрощені трекери FitBit. У той час як одні схвалили ініціативу компанії з підштовхування дітей до ведення здорового способу життя, інші вважали, що McDonald’s має більше дбати про поживну цінність їжі, що продається в її ресторанах.
За тиждень після запуску браслети Step It зникли з американських і канадських ресторанів. «Ми зробили цей швидкий і добровільний крок після отримання низки повідомлень про потенційне подразненні шкіри, яке може бути пов’язане з носінням браслета», – заявив представник компанії. Небезпечні браслети McDonald’s обмінює на безкоштовні іграшку і обіди.
Приблизно місяць тому, нагадаємо, компанія заявила про блокування доступу до порнографії через безкоштовні мережі Wi-Fi в своїх ресторанах в США. Це рішення стало наслідком кампанії євангелістської групи, яка намагалася зробити Інтернет безпечним для дітей.
Варто відзначити, що McDonald’s вже давно намагається створити собі імідж «здорової» компанії – наприклад, ще в 2004 році вона видавала дорослим відвідувачам своїх ресторанів крокоміри.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас