Користувачі поступово втрачають інтерес до гри Pokémon Go (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі поступово втрачають інтерес до гри Pokémon Go (інфографіка)

Світ
932
Відразу ж після релізу гра Pokémon Go стала дуже популярною серед користувачів. Але, схоже, пік її популярності вже минув, і користувачі поступово втрачають інтерес до неї.
За даними Axiom Capital Management, щоденна кількість користувачів, які грають в Pokémon Go, поступово знижується. Відповідний графік свідчить, що пік популярності припав на середину липня (трохи більше ніж через тиждень з моменту релізу), коли щодня в Pokémon Go грало близько 45 млн осіб. Після цього фіксується поступове стабільне скорочення щоденної аудиторії гри. Станом на минулий тиждень трохи більше 30 млн людей щодня запускали Pokémon Go. Це все одно досить великий показник.
Користувачі поступово втрачають інтерес до гри Pokémon Go (інфографіка)
Зазвичай сервіси вимірюють аудиторію кількістю щомісяця (а не щодня) активних користувачів. Але гра Pokémon Go вийшла порівняно недавно, щоб оцінювати її показники на місячній основі. Не виключено, що Niantic вдасться підтримувати інтерес до свого проекту і зберігати стабільну кількість активних користувачів щомісяця. Pokémon Go як і раніше знаходиться в списку лідерів серед безкоштовних ігор в магазинах додатків Google Play і App Store. До того ж, гра ще недоступна для офіційного завантаження в багатьох країнах.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас