Ціни на нафту повернулися до зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту повернулися до зростання

Енергетика
294
Ціни на нафту в четвер відновлюються від різких втрат попереднього дня, проте вартість сорту Brent залишається нижчою від позначки 50 доларів за барель.
До 8:40 ф’ючерси на нафту Brent підвищилися на 0,14% до 49,12 долара за барель. Ф’ючерси на американську нафту WTI до цього часу торгувалися біля позначки 46,90 долара за барель, на 0,28% вище від попереднього закриття.
У середу Управління енергетичної інформації повідомило про зростання запасів нафти в США на 2,5 мільйона барелів, тоді як аналітики очікували зниження на 455 тисяч барелів.
За словами трейдерів, падіння цін на цьому тижні обмежило ралі, в результаті якого вартість сировини зросла більш ніж на 20% на початку серпня на тлі розмов про можливу угоду виробників про замороження видобутку, спрямованої на стабілізацію перенасиченого ринку.
Надії на угоду затьмарили рекордний обсяг видобутку членами Організації країн-експортерів нафти і слабкі перспективи добровільного обмеження виробництва.
“Brent також опинилася під тиском після того, як Ірак повідомив, що як і раніше не виробляє стільки нафти, скільки хотілося б, спричинивши занепокоєння з приводу того, що запаси продовжать збільшуватися”, – відзначають аналітики банку ANZ.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас