Нацкомфінпослуг треба ліквідувати - Довбенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомфінпослуг треба ліквідувати - Довбенко

Казна та Політика
683
Для розвитку ринку небанківських фінансових послуг необхідно на законодавчому рівні скоротити кількість регуляторних та контролюючих органів. Так керуючий партнер міжнародної юридичної компанії “Андреас Неоклеус энд Ко Україна” Андрій Довбенко у рамках семінару з питань оподаткування прокоментував прийняття у першому читанні Закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо консолідації функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг”.
За його словами, документ передбачає ліквідацію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та розподіл її повноважень між Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку і Нацбанком України.
Андрій Довбенко вважає таке рішення раціональним і правильним з огляду на зміни ринкової кон’юнктури. “Ліквідація згаданої національної комісії прибере із ринку зайву регуляторну ланку, дозволить заощадити витрати державного бюджету, а також якісно змінить функціональний формат НКЦПФР та НБУ”, – наголосив Андрій Довбенко.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас