Дніпропетровська область за рік заощадила в ProZorro понад 111 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровська область за рік заощадила в ProZorro понад 111 мільйонів

Казна та Політика
193
У Дніпропетровській області за рік через систему публічних електронних закупівель ProZorro пройшло близько 15 тисяч торгів і було зекономлено понад 111 млн гривень.
Про це заявив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко журналістам
“Днями виповнюється рік, як Дніпропетровщина працює в Prozorro. Ми одними з перших в країні почали цю роботу ще до прийняття відповідного закону. Нову систему електронних торгів спочатку почали впроваджувати в облдержадміністрації, а зараз в ProZorro працюють всі наші структурні підрозділи та комунальні установи . За рік проведено понад 15 тисяч торгів, зекономлено понад 111 млн гривень”, – розповів Резніченко.
За його словами, всі торги контролюють аналітики обласного департаменту економічного розвитку. Щодня фахівці обробляють до ста заявок: консультують, знаходять помилки, допомагають їх усунути.
Щомісяця в регіоні проводяться семінари з роботи в ProZorro для підприємців і державних службовців. Вже організовано близько 50 таких семінарів і тренінгів.
Проводяться спеціальні колегії, на яких структурні підрозділи ОДА та комунальні підприємства звітують про роботу в системі, аналізуються помилки. Порушення правил у ProZorro призводять до кадрових рішень.
У Дніпропетровській області на сьогодні в ProZorro зареєстровано понад 27 тисяч лотів майже на 2 млрд гривень. Планова економія – близько 142 млн гривень.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас