Кенія має намір купувати українські ліки від туберкульозу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кенія має намір купувати українські ліки від туберкульозу

Казна та Політика
332
Уряд Кенії розглядає можливість використання ліків українського виробництва для боротьби з туберкульозом. Про це було заявлено під час зустрічі посла України в Кенії Євгена Цимбалюка з міністром охорони здоров’я Кенії Клеопою Маїло.
Український дипломат ознайомив кенійського міністра з можливостями фармакологічного комплексу України, зокрема компаній, які зверталися за сприянням до Ради експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України і безпосередньо до посольства України в Кенії.
Також учасники зустрічі обговорили можливість початку в Кенії соціально-орієнтованого проекту “Захистимо дітей від туберкульозу” із залученням українських фахівців і з використанням препаратів українського виробництва.
“Налагодження співпраці з кенійською стороною у сфері охорони здоров’я, включаючи боротьбу проти інфекційних захворювань, створення умов для надання належної медичної допомоги жителям Кенії, сприятиме виходу українських фармацевтичних компаній на місцеві ринки”, – відзначили в АПЛУ.
Як повідомлялося, в березні українська фармацевтична компанія ТДВ “Інтерхім” взяла участь в найбільшій фармацевтичній виставці Східної Африки в Кенії.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас