Україна судитиметься з РФ через порушення морського права - Клімкін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна судитиметься з РФ через порушення морського права - Клімкін

Казна та Політика
1381
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін анонсує передачу найближчим часом до міжнародної судові інстанції “судовий кейс” щодо порушення Росією її зобов’язань у межах Конвенції ООН з морського права.
“Це критично важливі речі, які кожен з нас буде підтримувати про те, яким чином кожен з нас використовуватиме міжнародні інстанції, зокрема міжнародні судові інстанції, для того щоб довести, що Росія порушила всі засадничі конвенції”, – сказав глава МЗС на відкритті ХІІ наради керівників закордонних дипломатичних установ України в понеділок у Києві.
За словами П.Клімкіна, найближчим часом Україна передасть для подальшого розгляду “наш кейс, судовий кейс щодо порушення Росією її зобов’язань у межах Конвенції морського права”.
“У найближчі тижні ми перейдемо до того, щоб у межах арбітражу після відповідних консультацій ми довели, що Росія порушила всі зобов’язання Конвенції про заборону фінансування тероризму. Ми обов’язково доведемо, що те, що відбувається на території тимчасово окупованого Криму, – це реальна расова дискримінація “, – наголосив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас