Мінфін не проти п'ятирічних податкових канікул для малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін не проти п'ятирічних податкових канікул для малого бізнесу

Казна та Політика
2010
Міністерство фінансів України підтримує введення в країні п’ятирічних канікул зі сплати податку на прибуток для підприємств малого бізнесу, – підтвердив міністр фінансів Олександр Данилюк. Глава Мінфіну відзначив, що він позитивно оцінює цю ініціативу.
Данилюк також уточнив, що мова йде про податкові канікули для підприємств малого бізнесу, оборот яких не перевищує 3 мільйони гривень. «Я вважаю, що в умовах, коли ми змушені зважено ставитися до бюджету, скорочувати витрати, нам необхідно шукати всі можливі стимули для розвитку бізнесу, і в першу чергу малого», – написав чиновник у себе в Facebook, не уточнюючи при цьому, які саме нормативно-правові ініціативи в зв’язку з цим зробить Мінфін і коли пропозиції щодо перегляду оподаткування вноситимуться до порядку денного.
Раніше українські аграрії вітали ініціативу комітету Ради з питань податкової та митної політики і Мінфіну щодо вдосконалення податкового законодавства, а також просили врахувати їхню думку при розгляді нового податкового кодексу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас