FondyGlobe – найпростіший спосіб запустити бізнес у Європейському союзі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FondyGlobe – найпростіший спосіб запустити бізнес у Європейському союзі

Фінтех і Картки
1482
Український фінтех стартап Fondy з офісами в Україні та Європі випустив своє нове рішення — онлайн-сервіс FondyGlobe.
FondyGlobe – платформа для онлайн реєстрації бізнесу за кордоном. Даний продукт – це своєрідний вітчизняний аналог дітища американської компанії Stripe – сервісу Atlas.
Платформа створена для тих українських компаній і стартапів, які, в силу специфіки своєї діяльності, орієнтовані на ринки ЄС і хочуть в короткі терміни, уникаючи бюрократичних перешкод, відкрити офіційний офіс в тій країні Європи, де вони збираються надалі вести або вже ведуть бізнес.
У межах платформи можна буде зареєструвати бізнес у країнах Європи, відкрити рахунок в іноземному банку і підключити систему платежів (на основі платіжного рішення компанії Fondy).
FondyGlobe націлений, в першу чергу, на найбільш популярні у українського бізнесу на сьогоднішній день напрямки реєстрації бізнесу — Кіпр, Англію, Чехію, Латвію, Шотландію, Австрію, Нідерланди, Швейцарію, Данію, Ірландію. Водночас, реєстрація доступна і в інших країнах Європи.
Крім того, платформа співпрацює з низкою великих міжнародних платіжних систем і регіональних європейських банків, таких як: Qualys, Global Payments, FirstData, Transact Pro, Rietumu Bank, KB Bank, Latvijas Pasta Bank, Baltikums Bank. Наявність такої широкої групи партнерів збільшує можливості бізнесу щодо вирішення питань, пов’язаних з відкриттям банківського рахунку в закордонному банку та організацією прийому онлайн-платежів.
Варто також зазначити, що через платформу здійснюються платежі в євро, доларах США, так і в гривні, рублях.
Скористатися послугами платформи може будь-яка українська компанія або стартап (наприклад, пов’язані з хостингом, продажем digital-товарів, наданням інтелектуальних послуг тощо).
FondyGlobe вирішує такі проблеми:
1. швидка реєстрація бізнесу під ключ і відкриття банківського рахунку;
2. швидкий старт прийому платежів по всьому світу при підключенні до мультивалютного процесингу;
3. надання клієнту повноцінного аналітичного огляду по ринках, податкових юрисдикціях і податках в країні, дн передбачається ведення бізнесу.
4. консультація з фінансових, юридичних і технічних питань протягом всього часу співпраці.
Комплексне рішення від FondyGlobe заощадить вам час і кошти, а також дозволить вивести ваш бізнес на міжнародні ринки.
Серед пріоритетних напрямків подальшого розвитку і поліпшення роботи платформи компанія Fondy виділяє такі: подальше розширення мережі партнерів, а також оновлення функціоналу платформи.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас