«Смарт Енерджі» продала на аукціоні 6,4 млн кубів газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Смарт Енерджі» продала на аукціоні 6,4 млн кубів газу

Енергетика
295
Компанія «Смарт Енерджі» провела перший аукціон по реалізації природного газу через електронний торговий майданчик Fabrikant.ua, – повідомила прес-служба підприємства.
Як уточнюється в повідомленні, на електронних торгах було продано 6 млн 400 тис. кубометрів природного газу з ресурсу видобутку вересня. В аукціоні брали участь 13 претендентів.
Стартова ціна становила 6 000,00 грн. (З ПДВ) за 1 тис. кубометрів газу. В ході торгів компанія успішно реалізувала весь заявлений обсяг газу. Інші деталі аукціону, відповідно до умов договору, не підлягають розголошенню, відзначили в компанії.
Як відомо, вже більше двох років підприємство реалізує газовий конденсат і зріджений пропан-бутан через платформу електронних торгів Fabrikant.ua.
«Смарт Енерджі» – керуюча компанія в складі «Смарт-Холдингу» Вадима Новинського, яка відповідає за розвиток проектів у сфері геологічної розвідки і промислової розробки родовищ вуглеводнів, а також альтернативної енергетики. Компанія надає комплексні консультаційні послуги в області управління, інжинірингу та оптимізації бізнес-процесів для підприємств групи «Смарт Енерджі».
Нафтогазова крило «Смарт-Холдингу» представлено публічної британською компанією з активами в Україні Regal Petroleum, а також українськими газодобувними підприємствами «Пром-Енерго Продукт» і «Укргазвидобування».
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас