ФДМУ в цьому році планує продати ОПЗ, шість обленерго і чотири ТЕЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ в цьому році планує продати ОПЗ, шість обленерго і чотири ТЕЦ

Казна та Політика
334
Голова Фонду державного майна України Ігор Білоус повідомив, що графік виставлення на приватизацію державних підприємств в цьому році не змінився і буде виставлено на продаж ОПЗ, шість обленерго і чотири ТЕЦ. Про це він сказав на брифінгу.
“План абсолютно не змінився. Ми продаємо ОПЗ, 6 обленерго, 4 ТЕЦ. Ми йдемо, в принципі, в графіку, є певні зміщення з точки зору того, з якою компанією ми швидше готові”, – сказав він.
І.Білоус зазначив, що вже в жовтні пройдуть перші аукціони з продажу згаданих компаній, які пройдуть в жовтні-грудні 2016 року.
“Я досить оптимістичний по нашим надходженнях (від приватизації держкомпаній – ред.). Більш того, скажу, якщо буде якась девальвація в нашій країні, ми будемо мати валютні надходження від нашої приватизації, то думаю, ми маємо хороші шанси отримати великі цифри в гривні “, – сказав він.
Голова ФДМУ також зазначив, що сьогодні вже є 8 компаній, які проводять попередній економічний аудит обленерго. За його словами, з цих 8 компаній шість є західними.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас