"Нафтогаз" долучить до позову проти "Газпрому" матеріали про зниження тиску газу на східному кордоні України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" долучить до позову проти "Газпрому" матеріали про зниження тиску газу на східному кордоні України

Енергетика
153
“Нафтогаз України” буде 26 серпня подавати до Стокгольмського арбітражу останні свої претензії, що стосуються позову компанії до російському монополісту “Газпрому” за договором транзиту природного газу через територію України.
Також “Нафтогаз” залучить до цих документів матеріали про зниження Росією тиску газу на східному кордоні України, яке мало місце в кінці липня 2016 року.
Про це повідомив глава НАК Андрій Коболєв в інтерв’ю одному з національних телеканалів.
“До цього дійде 26 серпня, коли “Нафтогаз” буде подавати останнэ представлення, тобто перелік інформаційних матеріалів для арбітражу за нашим позовом щодо транзиту природного газу”, -сказав він.
Також Коболєв додав, що це останній момент, коли “Нафтогаз” може надати матеріали і дані про зниження тиску будуть в них включені.
“Дійсно мала місце ситуація падіння тиску газу на східному кордоні України з боку Росії в кінці липня. На сьогодні ситуація вирівнялася і тиск відповідає мінімальній нормі”, – також додав глава “Нафтогазу”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас