Ситник наполягає на законності всіх слідчих дій НАБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситник наполягає на законності всіх слідчих дій НАБУ

Казна та Політика
140
Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що слідчі дії в рамках проваджень, яких перебувають у НАБУ, проводилися згідно до діючого законодавства.
“Моя позиція незмінна: негласні слідчі дії, які проводилися, провадження, які перебувають в Національному антикорупційному бюро, проводилися згідно з діючим законодавством, під прикриттям силового підрозділу НАБУ”, – заявив А.Ситнік на спільному брифінгу з генеральним прокурором України Юрієм Луценком в четвер у Києві.
Він розповів, що для об’єктивного розслідування інциденту, який стався 12 серпня між працівниками ГПУ та НАБУ, він запропонував генеральному прокурору Юрію Луценку “ті виробництва, які зареєстровані працівниками Генпрокуратури, працівниками Національного антикорупційного бюро, передати незацікавленому слідчому підрозділу – Головного слідчого управління Служби безпеки України “.
А.Ситнік підкреслив, що наполягає, щоб в групу процесуальних керівників були включені представники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а до розслідування були залучені міжнародні експерти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас