"Укргазвидобування" отримала 9 нових спецдозволів на користування надрами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укргазвидобування" отримала 9 нових спецдозволів на користування надрами

Енергетика
164
ПАТ “Укргазвидобування” отримало 9 нових спецдозволів на користування надрами. Таке рішення було прийнято в середу 17 серпня під час другого чергового засідання нового складу Комісії з питань надрокористування, повідомили у прес-службі Державної служби геології та надр України (Держгеонадра).
Як зазначається, на дев’яти нових площах “Укргазвидобування” планує проводити геологічне вивчення з подальшою дослідно-промисловою розробкою (ДПР).
Йдеться про:
Термін користування надрами для геологічного вивчення з подальшою ОПР становить 10 років.
Під час засідання члени оновленої комісії рекомендували надати 9 нових спецдозволів” Укргазвидобуванню “на користування природним газом, нафтою і конденсатом. Вважаємо, що оперативний підхід Держгеонадр до збільшення спецдозволів для” Укргазвидобування “буде сприяти збільшенню видобутку газу в країні, а значить наблизить нашу державу до енергетичної незалежності “, – зазначив глава Держгеонадр Микола Бояркіна.
За словами Бояркіна, всього за останні 15 днів серпня “Укргазвидобування” отримала 16 нових спецдозволів, а в чотири діючих були внесені зміни.
Нагадаємо, 2 серпня “Укргазвидобування” отримала сім нових спецдозволів на користування надрами. Як повідомлялося, “Укргазвидобування” планує збільшити видобуток майже на 40% до 2020 року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас