Ревізори повідомили, скільки незаконних витрат нашли в Держрезерві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ревізори повідомили, скільки незаконних витрат нашли в Держрезерві

Казна та Політика
481
Співробітники Державної аудиторської служби України під час ревізій в системі Держагентства резерву України (Держрезерв) виявили порушень на суму майже 28 мільйонів гривень, – повідомила прес-служба Держаудитслужби.
У відомстві уточнили, що аудитори перевіряли фінансово-господарську діяльність 26 підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держрезерву в період з 1 травня 2013 року до 1 вересня 2015.
Як повідомили в держслужбі, під час контрольних заходів проведено 608 зустрічних звірок на підприємствах-хранителів для перевірки стану збереження та дотримання належних умов зберігання цінностей державного та мобілізаційного резерву.
За підсумками ревізії, порушення, які призвели до недоотримання доходів на суму 13,6 млн грн, виявлено на 15 підприємствах. Як повідомили в Держаудитслужбі, мова йде про реалізацію цінностей мобілізаційного резерву за заниженою вартістю, непроведення позовної роботи, заниженні розміру орендної плати та ін.
«Незаконні витрати державних коштів на суму 6,2 млн грн допущені на 23 підприємствах Держрезерву (незаконне відчуження майна, придбання автотранспорту, оплата завищеної вартості робіт і недостачі)», – відзначили в Держаудитслужбі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас