Новий лідер на ринку банкоматів: Подробиці угоди Diebold і Wincor — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий лідер на ринку банкоматів: Подробиці угоди Diebold і Wincor

Світ
514
Виробник банкоматів Diebold оголосив про успішне завершення операції з Wincor Nixdorf. З завтрашнього дня (16 серпня) об’єднана організація почне працювати під брендом Diebold Nixdorf. Її очолить гендиректор Diebold, а президентом стане колишній СЕО Wincor.
В рамках угоди акціонери Wincor Nixdorf отримають 38.98 євро готівкою плюс 0,434 акції Diebold за один цінний папір Wincor Nixdorf. В цілому це поглинання обійдеться компанії в 891,7 млн євро готівкою і 9,9 млн. Звичайних акцій Diebold нового випуску.
Звичайні акції, випущені Diebold акціонерам Wincor Nixdorf з’являться на фондовій біржі NYSE під символом DBD. Також всі звичайні акції Diebold будуть представлені на Франкфуртській фондовій біржі під ISIN US2536511031 (символ DBD).
У Сполученому Королівстві Diebold і Wincor Nixdorf будуть вважатися різними компаніями до того як Управління з захисту конкуренції і ринків перевірить угоду.
Найбільший гравець ринку банкоматів – NCR вже відреагував на угоду своїх основних конкурентів.
“Тільки за 2015 рік ми інвестували 230 мільйонів доларів в НДДКР (наукові дослідження та розробки – ред.) – Це вдвічі більше сукупних вкладень наших основних конкурентів. Завдяки технологіям, розробленим нами за останній рік, ми змогли трансформувати механізми взаємодії споживачів і компаній з фінансовими установами та банківськими платформами. Поряд з технологічними рішеннями, які компанія пропонує вже зараз, NCR забезпечує всі умови для розвитку інноваційних типів транзакцій, які будуть відбуватися у віртуальному середовищі “, – офіційний речник компанії NCR.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас