У Києві перевіряють готовність до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві перевіряють готовність до опалювального сезону

Казна та Політика
133
У столиці запрацював антикризовий штаб з підготовки до зими. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Прес-служба відзначає, що планова підготовка до опалювального сезону неможлива через ветування закону 2706, який забезпечив би зняття арештів з рахунків теплопостачальних підприємств. Фінансово-господарська діяльність останніх залишається паралізованою, заявили в КМДА.
У зв’язку з цим, київською владою введений антикризовий режим підготовки до зими. Антикризовий штаб буде збиратися щотижня для аналізу ситуації і прийняття оперативних рішень.
“Днями ми вже провели перше засідання штабу, на якому поряд з системними питаннями, такими як проведення гідравлічних випробувань тепломереж, приймалися необхідні практичні рішення. Наприклад, про виділення з матеріального резерву 250-ти кілограмів електродів для ліквідації аварійних пошкоджень”, – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Він зазначив, що незважаючи на безпрецедентно складні умови, в яких доводиться готуватися до зими, київська влада зробить все, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, а кияни отримали комунальні послуги відповідної якості.
Пантелєєв також зазначив, що місто, не дивлячись на заблоковані рахунки ПАТ “Київенерго”, знайде можливість виконати програму установки приладів обліку в будинках.
“Пріоритетом для нас є програма 100-відсоткового оснащення житлових будинків теплолічильниками. Упевнений, що ми знайдемо шляхи для виконання цієї програми, ніж знизимо фінансове навантаження на киян внаслідок підвищення тарифів на теплову енергію”, – зазначив Пантелєєв.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас