Фіскальна служба створила дисциплінарну комісію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскальна служба створила дисциплінарну комісію

Казна та Політика
197
Державна фіскальна служба створила дисциплінарну комісію.
Про це йдеться в повідомленні Фіскальної служби.
В ДФС створена дисциплінарна комісія, яка визначатиме ступінь провини, характер і тяжкість вчиненого дисциплінарного проступку державного службовця.
Також Фіскальна служба підготувала рекомендації про дії митниць ДФС випадку повернення надмірно сплачених митних платежів після скасування судом рішення про коригування митної вартості товарів
ДФС підготувала проект стратегії розвитку системи управління ризиками, яка використовується митницями для визначення форм і обсягів митного контролю.
Крім того, розроблено план заходів щодо реалізації цієї стратегії.
Також внесені зміни до методичних рекомендацій щодо порядку взаємодії між підрозділами органів Фіскальної служби при організації, проведенні та реалізації матеріалів перевірок платників податків.
Відтепер в разі виявлення порушень податкового, валютного чи іншого законодавства, за якими сума завданої державі шкоди є достатньою для притягнення до кримінальної відповідальності, кримінальні провадження будуть відкриватися після остаточного завершення всіх адміністративних процедур та судового оскарження.
При цьому терміни передачі матеріалів – протягом 20 робочих днів, наступних за днем ​​узгодження прийнятих за їх результатами податкових повідомлень-рішень.
Крім того, ДФС удосконалила процес подачі електронної звітності.
Для цього спрощено процес укладення договору про визнання електронних документів, введений новий електронний сервіс “Управління ЕЦП” і модернізований “Електронний кабінет платника податків”.
Як повідомлялося раніше, Державна фіскальна служба констатує митне оформлення 562 автомобілів за зниженими акцизами з 1 серпня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас