"Українська біржа" виключила акції "Тодак" з біржового списку з 17 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Українська біржа" виключила акції "Тодак" з біржового списку з 17 серпня

Фондовий ринок
129
Українська біржа” виключила акції компанії “Тодак” (Київський завод по виробництву технологічного обладнання для агропромислового комплексу, Київ) з ​​біржового списку з 17 серпня.
Про це йдеться в повідомленні біржі.
У зв’язку зі вступом в силу закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів” ряд публічних акціонерних товариств взяли рішення про перереєстрацію в якості приватних акціонерних товариств.
Виконуючи вимоги ст. 24 закону “Про акціонерні товариства”, “Українська біржа” зобов’язана припинити обіг акцій приватних акціонерних товариств.
На даний момент є інформація про перереєстрацію свідоцтв про реєстрацію випуску акцій компанією “Тодак”. З 17 серпня “Українська біржа” виводить з біржового списку акції даної компанії.
Останнім днем, в який можливо провести укладання угод і виконання зобов’язань за раніше укладеними угодами з даними акціями на біржі, є 16 серпня 2016 року.
Компанія “Тодак” займається виготовленням побутових приладів, виробництвом вантажопідйомного о бладнання.Также компанія займається виробництвом машин для сільського господарства і їх ремонтом.
Як повідомлялося раніше, “Українська біржа” виключила акції таких емітентів: “Азовзагальмаш”, “ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля”, “Маріупольський завод важкого машинобудування.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас