Облавтодори хочуть вивести на новий рівень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Облавтодори хочуть вивести на новий рівень

Казна та Політика
510
Глава ПАТДАК “Автомобільні дороги України” Артем Гриненко зобов’язав керівників облавтодорів забезпечити прибуткову діяльність в поточному році.
Крім цього, Артем Гриненко зобов’язав керівників облавтодорів забезпечити ефективний менеджмент на всіх рівнях управління, перейти на систему електронних закупівель ProZorro, забезпечити підготовку дочірніх підприємств до роботи в зимовому періоді 2016-2017 рр.
“З різних причин, які впливали на роботу дочірніх підприємств компанії, окремі з них працюють збитково. Ми прагнемо змінити ситуацію докорінно”, – сказав А.Гриненко.
Він також доручив до кінця серпня провести детальний аналіз фінансово-господарської діяльності дочірніх підприємств і розробити покроковий план фінансової стабілізації та оздоровлення дочірніх підприємств, забезпечити постійний дієвий контроль за виконанням запланованих заходів.
Засновником ДАК “Автомобільні дороги України” є держава в особі “Укравтодору”. Одним з головних завдань компанії є виконання робіт з експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного і місцевого значення довжиною 170 тис. км. Компанія також виконує роботи з ремонту автомобільних доріг, мостів, інших штучних споруд та елементів облаштування.
До складу компанії входять 33 дочірні підприємства, які діють у всіх областях України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас