Київський бронетанковий завод подвоїв випуск продукції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський бронетанковий завод подвоїв випуск продукції

Фондовий ринок
1343
Державне підприємство “Київський бронетанковий завод”, що входить до складу держконцерну “Укроборонпром”, в першому півріччі 2016 року більш ніж в 2 рази збільшило випуск продукції для потреб українських військових в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це з посиланням на керівництво заводу повідомила прес-служба “Укроборонпрому”.
“У першому півріччі 2016 року завод передав Національній гвардії України 22 одиниці БТР-3Е1 з двигуном Deutz. Для порівняння: за весь 2015 рік було випущено всього 10 таких машин”, – цитує керівника заводу Вадима Шкавро прес-служба підприємства.
Згідно з повідомленням, до кінця поточного року планується випустити для військових формувань України ще 42 одиниці БТР-3ДА, укомплектованих двигунами Deutz і новітніми радіостанціями Harris.
Як повідомлялося, “Укроборонпром” за півроку передав українським військовим 646 одиниць нового озброєння і техніки.
Державний концерн “Укроборонпром” створений в 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб’єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять близько сотні підприємств ОПК України.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас