Порошенко не вважає проблеми з програмним забезпеченням підставою для перенесення запуску електронного декларування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко не вважає проблеми з програмним забезпеченням підставою для перенесення запуску електронного декларування

Казна та Політика
389
Президент Петро Порошенко не вважає проблеми з програмним забезпеченням підставою для перенесення запуску електронного декларування доходів чиновників з 15 серпня.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.
“Недосконалість відповідного закону і очевидна сирість програмного софт-забезпечення не можуть бути підставою для перенесення старту цього процесу. Чи не допущу тут ніяких маневрів!” – Сказано в ньому.
Порошенко підкреслює, що електронне декларування повинно бути запущено 15 серпня.
“Ще раз підкреслюю: всі повинні вивернути свої кишені перед суспільством з 15 серпня – іншої дати я не розглядаю і чути не хочу про перенесення! І прошу не вірити чуткам і домислам … І мій наказ як Верховного Головнокомандувача: ні кроку назад у війні з корупцією, нашим ключовим внутрішнім ворогом “, – заявив глава держави.
Порошенко також відзначає прогрес у роботі всіх правоохоронних органів, і антикорупційних в першу чергу.
При цьому гарант Конституції заявляє, що особисто багато сил доклав для початку роботи системи електронного декларування доходів чиновників.
Нагадаємо, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації відзначає можливість затримки запуску системи електронних декларацій в зв’язку з несвоєчасним отриманням необхідного для проведення державної експертизи обладнання, програмного забезпечення та комплекту документації.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас