Auchan побудує "Рітейл Парк Петрівка" в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Auchan побудує "Рітейл Парк Петрівка" в Києві

Фондовий ринок
2034
Девелоперська компанія “Іммошан Україна” повідомляє про будівництво нового проекту в Києві під назвою “Рітейл Парк Петрівка”, який відкриється поруч з чинним ТЦ “Ашан Петрівка” в кінці 2017 року.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
У компанії пояснюють, що концепція Retail Park поширена за кордоном і дозволяє використовувати значні площі для великих магазинів з окремими фасадними входами і максимально широким асортиментом товарів.
“Рішення про будівництво” Рітейл Парк Петрівка “було прийнято девелопером на підставі проведених досліджень з виявлення потреб населення в зоні охоплення об’єкта – понад 1 млн осіб, які проживають в Оболонському, Подільському, Деснянському районах міста Києва та м Вишгород з метою надання актуальних комплементарних товарів і послуг “, – йдеться в повідомленні.
Вибір місця в компанії пояснюють синергией таких торгових об’єктів, як діючий ТЦ “Ашан Петрівка” і майбутній DIY “Епіцентр К”.
Прогнозований трафік відвідувачів в будній і вихідні дні від 30 000 до 60 000 відповідно.
Загальна площа першої фази “Рітейл Парку Петрівка” становить 12 000 кв.м. Архітектурне рішення проекту розроблено відповідно до світових трендів дизайну і енергоефективних технологій.
Компанія “Іммошан Україна” заснована в 2006 році і входить в холдинг Auchan. На даний момент компанія “Іммошан Україна” управляє трьома торговими галереями в Києві: ТЦ “Ашан Петрівка” і ТЦ “Ашан Біличі”, ТЦ “Ашан Чернігівська”. В даний час компанія працює над реалізацією трьох масштабних проектів: 2 в Києві і 1 в Одесі, відкриття яких заплановане в 2017-2019 роках.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас