ФінТех Подкаст 109. Олександр Григоренко (UniCredit Bank): Кількість безконтактних банкоматів в Україні буде збільшуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 109. Олександр Григоренко (UniCredit Bank): Кількість безконтактних банкоматів в Україні буде збільшуватися

Фінтех і Картки
908
У новому випуску подкастів на Finance.UA ведуча Юлія спільно з Олександром Григоренко, директором департаменту продажів роздрібного бізнесу UniCredit Bank, поспілкувалися на тему запуску безконтактних банкоматів в Україні.
Укрсоцбанк (банк, який входить в італійську групу UniCredit), компанія “Євронет Україна” і платіжна система MasterCard створили перший в Україні банкомат, який дозволяє знімати готівку з картки з використанням технології Pay Pass.
Суть технології доволі проста: платіжну картку, оснащену технологією Pay Pass від MasterCard, користувач банкомата підносить до спеціального зчитувального пристрою до так званого картридеру. За кілька секунд картридер зчитує інформацію про картку, а після пропонує користувачеві ввести пін-код. Як зазначає Олександр Григоренко, функція введення пін-коду є заходом безпеки, але з часом вона буде скасована.
Олександр Григоренко зазначив, що кількість таких банкоматів буде збільшуватися, переважно вони будуть з’являтися у великих містах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас