Президент схвалив проведення конкурсів на посади глав місцевих держадміністрацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент схвалив проведення конкурсів на посади глав місцевих держадміністрацій

Казна та Політика
139
Президент Петро Порошенко підписав розпорядження “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій”.
“Станом на 8 серпня вакантні посаду голови обласної та 49 голів районних державних адміністрацій. Президентом України оголошено конкурс на одну вакантну посаду голови обласної та 10-ти голів районних державних адміністрацій”, – йдеться в повідомленні.
Зазначено, що законом України “Про державну службу” посади голів місцевих державних адміністрацій віднесені до категорії “А”.
“Проведення конкурсу на зайняття вакантних посад цієї категорії здійснює Комісія з питань вищого корпусу державної служби. Розпорядженням Кабінету міністрів України від 13.07.2016 №490 створено відповідну Комісія та затверджено її персональний склад. Організаційне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Комісії здійснює центральний орган виконавчої влади , що забезпечує формування та реалізацію державної політики в сфері державної служби “, – сказано в повідомленні.
Як зазначається, з метою якісної обробки документів на зайняття вакантних посад державної служби категорії “А”, організації проведення тестування та інших конкурсних етапів, голова Національного агентства з питань державної служби звернувся до Президента з проханням розглянути можливість оголошення конкурсів з урахуванням рівномірного розподілу навантаження на Комісію .
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас