Google купує платформу для продажу хмарних рішень Orbiter — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google купує платформу для продажу хмарних рішень Orbiter

Фондовий ринок
258
Google оголосила про ще один придбанні, яке зміцнить її позиції в конкурентній боротьбі з Amazon AWS, Salesforce і Microsoft в сфері корпоративних послуг, зокрема, в області реалізації хмарних сервісів масштабу підприємства. Компанія купила компанію Orbitera, що розробила платформу для покупки і продажу хмарного програмного забезпечення.
Умови угоди не розголошуються. Джерела, близькі до операції, повідомили, що покупка обійшлася Google в трохи більше $ 100 млн. Це було придбанням талантів, технологій і існуючого бізнесу.
«Це придбання дозволить не тільки поліпшити підтримку постачальників програмного забезпечення на Google Cloud Platform, а й забезпечить клієнтів більш широким вибором і гнучкістю в сучасному мультихмаровому світі», – підкреслила Google в своїй заяві.
Базована в Західному Голлівуді Orbitera була заснована Фіраса Бушнакі (Firas Bushnaq) і Брайаном Сінгером (Brian Singer), що вирішили усунути деякі проблеми з транзакціями і операціями, з якими вони зіткнулися до цього в ході створення технологічних компаній і роботи в них.
Однією з ключових особливостей Orbitera є послуга, яка дозволяє компаніям перевірити роботу придбаного корпоративного програмного забезпечення, використовуючи хмара. Продавці можуть налаштувати профілі для підтвердження працездатності концепції середовищ, які потім автоматично розгортаються на хмарну платформу за їх вибором, коли користувач запитує проведення випробування.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас