Британським банкам дали два роки на впровадження Фінтех — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британським банкам дали два роки на впровадження Фінтех

Фінтех і Картки
334
Управління із захисту конкуренції і ринків Великобританії (UK’s Competition and Markets Authority, CMA) сподівається на технологічну революцію після впровадження відкритого інтерфейсу програмування додатків (Open Application Programming Interface, Open API) для пожвавлення конкуренції на британському ринку персональних і корпоративних банківських рахунків.
Зараз 3% індивідуальних і 4% корпоративних клієнтів на рік змінюють банки і управління має намір спростити цю процедуру для користувачів банківських послуг. До того ж, щоб трансформувати ринок, на думку експертів CMA, банкам необхідно полегшити для своїх клієнтів процес управління фінансами та забезпечити їх необхідною інформацією про вигоду того чи іншого типу рахунку.
Найбільш визначна пропозицію CMA британським банкам – впровадження Open API банкінгу до початку 2018 року, що дозволить індивідуальним і корпоративним клієнтам безпечно ділитися своєю історією транзакцій з іншими банками і довіреними сторонами.
CMA також радить банкам Сполученого Королівства розробити інструменти для надання клієнтам більш повної і доступної інформації про банківські комісійних зборах, якість обслуговування і доступності кредитів.
В Управлінні по захисту конкуренції і ринків запевняють, що нові правила зроблять банківські послуги більш якісними.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас