Попит на українські товари за рік зріс удвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на українські товари за рік зріс удвічі

Особисті фінанси
1851
У першій половині 2016 року українці придбали майже в два рази більше вітчизняної продукції порівняно з аналогічним періодом минулого року, повідомляє EVO business.
Попит на товари українського походження — безумовний тренд, який виник не так давно. Підвищений інтерес до цієї категорії товарів почав спостерігатися в 2015-2016 роках.
Розмір середнього чека на товари українських виробників на Prom.ua знизився на 7% і становить 500 грн. Це на 74% менше, ніж середня сума замовлень на Prom.ua. Розмір середнього чека в першому кварталі 2016 року склав 862 грн.
Найчастіше з українських товарів на Prom.ua замовляють одяг. Також популярні набори для творчості, товари для дому і саду. Вперше у першому кварталі 2016 року до топ-10 потрапили продукти харчування й товари для будівництва.
На хвилі популярності українських товарів все більшою популярністю користується хендмейд.
Більше того, хендмейд-продукція часто коштує дешевше від аналогічних товарів масового виробництва. Це пов’язано з тим, що майстри, які її створюють, не закладають у вартість витрати на рекламу, оренду приміщень, логістику і оплату праці співробітникам.
Показово, що 54% придбаних хендмейд-товарів виготовлені з натуральних матеріалів. Це доводить, що вироби ручної роботи не тільки унікальні, але й якісні та безпечні.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас