Twitch пообіцяв банити читерів в Pokemon Go — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitch пообіцяв банити читерів в Pokemon Go

Світ
442
Представники Twitch оголосили про те, що стримери, які при трансляції гри в Pokemon Go використовують чіти, будуть моментально забанені.
Раніше сервіс неодноразово піддавався нападкам з боку спільноти гравців через те, що не робив досить швидких дій для припинення трансляції Pokemon Go геймерами, які використовують чіти. Тепер же компанія виступила з офіційною заявою.
Зокрема, в заяві зазначено, що така поведінка заборонена на Twitch як Правилами користування, так і Умовами надання послуг, пише Game2Day. “Починаючи з 8 серпня користувачі, які обманюють, демонструють або просувають способи шахрайства в Pokemon Go, будуть забанені. Ми просимо стримерів вжити відповідних заходів, щоб їх аккаунту нічого не загрожувало”, – сказано в повідомленні Twitch.
Студія Niantic визначає шахрайство як “гру з використанням модифікованого або неофіційного програмного забезпечення; гру з декількома обліковими записами; гру за допомогою інструментів для підміни поточного місцезнаходження; обмін, продаж або передачу аккаунта”. За даними журналістів, з 80 млн активних користувачів Pokemon Go близько 50 млн є читерамі.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас